[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_opacity=”0.5″ border_style=”solid” padding_top=”20px” padding_bottom=”20px”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ spacing=”” center_content=”no” hover_type=”none” link=”” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding=”” dimension_margin=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text]

REFERENCER

[/fusion_text][fusion_text]

Vi stiftede bekendtskab med Katrine Kraglund første gang i 2012, hvor vi sendte vores hoppe WL Quianna i ridning hos Katrine i Tyskland – Stald Schwierking. Vi fik en yderst veludannet, afbalanceret og ikke mindst st. præmieret hoppe hjem igen.
Katrine Kraglund besøgte efterfølgende vores stald i DK, hvor hun udvalgte sig WL Hofprinz. Hofprinz blev sendt til Katrine i Tyskland, hvilket blev starten på endnu et fantastisk samarbejde. Katrine har 2 gange kvalificeret WL Hofprinz til Bundeschampionatet i Tyskland. Hun har reddet til høje karakterer og procenter, i alt de har startet og har allerede nu, trukket en hel del sløjfer hjem.

Alle heste hos Katrine bliver passet og plejet som var de hendes egne.

Katrine er ambitiøs, målrettet og meget pligtopfyldende. Vi vil til hver en tid benytte Katrine til vores heste.

//Thomas og Anne Larsen.

__________________________________________________________

Katrine Kraglund har redet heste for mig i de sidste 5 år. Katrine har en utrolig fin fornemmelse for hver enkelt hest og ridningen foregår altid på hestens præmisser. Hun arbejder målrettet for at få hesten til at præstere optimalt.
Gennem årene har hun opnået følgende resultater med mine heste.

– En 4-års hoppe kvalificeret til mellemrunden i DRF championatet med 8,5
– Tre hopper kåret med statspræmie i Hannoveranerforbundet, heraf en udtaget til Herwart von der Decken Schau og oprangeret som nr. 4.
– En hoppe placeret som nr. 4 ved Blue Hors unghestechampionat 2014.
– Sejre og placeringer i L og M klasser ved distriktsstlvner.

På det personlige plan er Katrine meget positiv og imødekommende og samarbejdet med Katrine er altid en fornøjelse!

Jeg kan på det varmeste anbefale Katrine Kraglund!

//Iben Leere Kamp, Stutteri Veksebogaard

__________________________________________________________

Katrine Kraglund er for os “The One!”. Hun er en rytter og person som vi ikke kan rose nok. Hendes flittighed, horsemanship og hendes store talent som rytter – gør hun for os er det perfekte match til Ballerina. Katrine forstår vigtigheden i at det hele skal harmonere og se ordenligt ud.
Hun overlader ikke noget til tilfældigheder og hun er meget på vedr. hestens ve og vel og prioritere altid at den har det godt.

Hun har i år opnået rigtig flotte resultater på vores hoppe. I kvalifikationen til DRF Championatet opnåede hun en flot 2 plads med hele to 10-taller og det bragte os videre til mellemrunden. Efter endnu et klasse resultat ved mellemrunden strøg de til finalen og faktisk helt til A-finalen. Dette er vi umådelig stolte af.

Vi kan varmt anbefale Katrine, hun er en ener – både som rytter og som menneske.

//Hanne og Tonny Nielsen, Stutteri Hoya

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]