[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_opacity=”0.5″ border_style=”solid” padding_top=”20px” padding_bottom=”20px”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ spacing=”” center_content=”no” hover_type=”none” link=”” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding=”” dimension_margin=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text]

Profil

[/fusion_text][fusion_text]

Jeg er opvokset i Hørsholm, og begyndte at ride, da jeg var 5 år på rideskolen Rungsted Ladegaard.

Efter en masse gode år på rideskolen, købte mine forældre en dejlig allround-pony. Det blev til et par gode år fyldt med sjov og gode oplevelser, men jeg fik samtidig også tændt lysten til at ville mere med sporten. Jeg blev introduceret for en smuk palominovallak, Trigger. Han var en fantastisk pony, men meget nervøs og sensibel, og viste sig at blive en stor udfordring og kostede meget sved og mange tårer. Udfordringerne var lærerige, og jeg fik uddannet Trigger til FEI-niveau og startet et par landsstævner, inden min ponytid var omme.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”2_5″ layout=”1_2″ spacing=”” center_content=”no” hover_type=”none” link=”” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding=”” dimension_margin=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text]

Efter ponytiden begyndte jeg at ride ved Grand Prix rytter Thomas Lindegaard. Her fik jeg en meget grundig basisuddannelse, med megen fokus på teori og den klassiske tilgang til dressuren.

Jeg har taget den klassiske lærdom med mig og går den traditionelle vej i hestens uddannelse. Det er vigtigt at have et stærkt bagland, og så finder man sin egen stil i takt med den erfaring man høster.

Jeg valgte i 2010 at rejse til Tyskland. Jeg blev ansat som 1. rytter hos familien Schwierking i Barver. Jeg følte mig fra starten, som et familiemedlem og fik de bedste betingelser for at udvikle mig som menneske og rytter. I løbet af mine 4 år i Tyskland, har jeg redet championaterne i Verden, Rastede, Hannover, Münster Handorf , samt ved diverse kåringer og arrangementer. Jeg har de sidste 2 år redet Bundeschampionatet i Warendorf med flere heste og desuden kvalificeret yderligere en hest i år.

Efter at have oplevet den tyske heste mentalitet og hvordan man lever og ånder hest, har jeg indset, hvor meget jeg elsker og brænder for hestene og sporten.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”3_5″ layout=”1_2″ spacing=”” center_content=”no” hover_type=”none” link=”” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding=”” dimension_margin=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text]

[/fusion_text][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ spacing=”” center_content=”no” hover_type=”none” link=”” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding=”” dimension_margin=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text]

At være rytter er en livslang uddannelse, hvor man altid skal være åben og ydmyg over for nye input. En del af kunsten er at kunne tilpasse sig hver enkelt hest og samtidig holde fast i sine egne principper og lærdom. Jeg lærer og øver mig hver dag!

Jeg rejste hjem til Danmark 1. Maj 2014 med henblik på at starte min egen salgs og uddannelsesstald. Godt hjulpet på vej af min kæreste og familie, samt en masse fantastiske hesteejere og sponsorer, blev Kraglund Dressage til og et nyt og spændende eventyr er begyndt.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]